Στην Καβάλα στραμμένη η προσοχή του Ολυμπιακού Βόλου

Στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα εκτός έδρας είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες) και θέλουν να κλείσουν νικηφόρα το 2019, παραμένοντας ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται την Κυριακή, πως εκτός έδρας ξέρει και παίρνει αποτελέσματα. Με εξαίρεση το ντέρμπι με τη Νίκη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και έχασαν με 2-0, έχουν καταφέρει να μην ηττηθούν σε άλλο ματς μακριά από το Βόλο. Συγκεκριμένα, έχουν να επιδείξουν δύο νίκες (με Καλαμάτα και Αιγάλεω) και τρεις ισοπαλίες (με Ασπρόπυργο, Τρίκαλα και Διαγόρα).
Αξίζει να αναφέρουμε, πως από τότε που ανέλαβε προπονητής στον Ολυμπιακό ο Σούλης Παπαδόπουλος, πριν από δύο μήνες, η ομάδα έχει ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά κι αυτό το δείχνουν οι αριθμοί. Μέχρι την 4η αγωνιστική το βολιώτικο συγκρότημα δεν είχε νίκη στο πρωτάθλημα (μία ήττα και τρεις ισοπαλίες), ενώ στα οκτώ ματς που ακολούθησαν για τον Ολυμπιακό, με προπονητή τον Παπαδόπουλο, η ομάδα έχει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν σταθεροποιηθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη προνομιούχο θέση, την οποία κατέχει ο Ιωνικός.
Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία έχουν τονίσει, πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 2 και ήδη γίνονται κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, στις θέσεις όπου παρατηρούνται αδυναμίες. Πρώτη μεταγραφική κίνηση ήταν αυτή του Παύλου Μητρόπουλου, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ θα ακολουθήσει η ανακοίνωση και για τον Χούλιαν Ναβαλόν, με τον Αργεντινό μέσο να προπονείται εδώ και μία εβδομάδα με τους «ερυθρόλευκους» και να αποτελεί, επί της ουσίας, μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις