Προς αλλαγή έδρας το Καλαμάτα-Ολυμπιακός, αντιδρά η «Μαύρη Θύελλα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα μέσω της οποίας εκφράζει την αντίθεσή της για την αλλαγή έδρας στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας παράλληλα πως η έδρα της είναι η Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση:

«Με σημερινό έγγραφο του αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας μεταξύ άλλων προτείνεται να εξετασθεί το ενδεχόμενο αλλαγής γηπέδου για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλαδος! Μάλιστα προτείνεται να διεξαχθεί στη Τρίπολη (γήπεδο Θ.Κολοκοτρώνης). Να σημειωθεί ότι το έγγραφο αυτό απεστάλει χωρίς καμμία ενημέρωσή μας, διάσκεψη ή έστω ερώτηση της ομάδας μας και του Δήμου Καλαμάτας.
Είναι προφανές ότι με τέτοια εισήγηση ένας ιστορικός αγώνας-γιορτή για την πόλη μας γίνεται «περιφερόμενος Άγιος», ανεξάρτητα με την τεράστια οικονομική ζημιά.
Η διοίκηση ζήτησε επειγόντως συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή και προγραμματίστηκε για τις 19:30 στην Αστυνομική Διεύθυνση.
Η έδρα της ομάδας μας είναι η Καλαμάτα, το γήπεδο μας είναι το Δημοτικό Στάδιο και όταν ορίζεται ο αγώνας εντός έδρας, εννοούμε εντός έδρας.
Με την ανακοίνωση μας καλοσωρίζουμε τον Ολυμπιακό στον αγώνα-γιορτή στην Καλαμάτα και υποσχόμαστε άριστη φιλοξενία ολόψυχα».