Καλαμάτα: Κοντά σε Τριποτσέρη, πάει για φορ-έκπληξη

Η Καλαμάτα έχει μεγάλη ανάγκη την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον Διαγόρα το μεσημέρι της Κυριακής (22/12), ωστόσο αυτό που προέχει για την διοίκηση είναι τα μεταγραφικά ζητήματα.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται εδώ και καιρό σε επαφές με έμπειρους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα κυρίως στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Ο στόπερ Τάσος Χριστοφιλέας που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κηφισιάς είναι ο βασικός στόχος και πολύ πιθανό να επέλθει συμφωνία εντός των ημερών.

Ωστόσο οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι η Καλαμάτα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με τον Θοδωρή Τριποτσέρη.

Ο 33άχρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε την συνεργασία του με τον Ιάλυσο Ρόδου και δέχθηκε μία δελεαστική πρόταση από τη «μαύρη θύελλα».

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται να προκύψει «γάμος» την περίοδο των Χριστουγέννων, προκειμένου ο Βασίλης Βούζας να δουλέψει με τα νέα αποκτήματα ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της μεσσηνιακής ομάδας «δουλεύουν» μία καλή περίπτωση επιθετικού, ο οποίος αν αποκτηθεί θα κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις