Υποκλίθηκε στον ανώτερο Άρη ο Βόλος

Ο Άρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ο Βόλος παραδόθηκε αμαχητί και οι Θεσσαλονικείς πάτησαν στην 5η θέση της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα το έπραξε με εμφατικό τρόπο με το εντυπωσιακό 4-0, πιάνοντας τον Παναθηναϊκό στους 21 βαθμούς.
Οι δύο ομάδες μάλιστα, θα συγκρουστούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ
Αυτή τη φορά οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, με τον Ιντέγε να σκοράρει δύο φορές και τον Γκάμα να προσθέτει ένα ακόμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ο Άρης ήταν πολύ καλός με το ξεκίνημα του αγώνα, «χτύπησε» το Βόλο στις πλευρές και βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνά του χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.
Στο 12′, ωραία διαγώνια πάσα του Γκάμα προς τον Φετφατζίδη ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γκαραβέλη αλλά αντί να πλασάρει έδωσε παράλληλα στον Ιντέγε που σε κενή εστία με διπλή προσπάθεια καθώς έκανε κακό κοντρόλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα
Στο 24′, εξαιρετική πάσα του Λάρσον στο χώρο προς τον Ιντέγε ο οποίος έφυγε από κανονική θέση, πλάσαρε ψύχραιμα με σκάψιμο της μπάλας και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μπρούνο Γκάμα πέρασε τον Ντεντάκη μέσα στην περιοχή, τον ανέτρεψε και ο Τζήλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος, νικώντας τον Γκαραβέλη για το 3-0 του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Βόλος δεν μπορούσε να ισορροπήσει το ματς και το τέταρτο γκολ δεν άργησε να έρθει με τον Γκάμα από γύρισμα του Λάρσον.
Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και προφανώς οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στα προσεχείς ματς πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Χατζηνάκος (Δράμας)
4ος διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Κίτρινες: Μαξ, Ζοάο (στον πάγκο)

ΑΡΗΣ: Κούεστα, Βέλεθ (66′ Μπα), Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα (67′ Μπακούτσης), Τόνσο, Φετφατζίδης, Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε (56′ λ.τρ. Μαρτίνες).
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα (73′ Μήτογλου), Διαμαντής, Ντεντάκης, Φερράρι, Μαξ, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (68′ Κυζιρίδης), Τσαούσης, Τόρες (66′ Λύρατζης), Μάντζης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις