Επιστροφή Βοσνακίδη στον Ολυμπιακό Βόλου

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα, στο οποίο ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Στέλιου Πόζογλου και του τραυματία Φίλιππου Σκοπελίτη. Δύο ποδοσφαιριστών που βασικού κορμού, με την τεχνική ηγεσία να αναζητεί τους αντικαταστάτες τους. Όσον αφορά τον Δημήτρη Βοσνακίδη, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος υγείας, είναι ετοιμοπόλεμος, καθώς προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο παιχνίδι με την Τρίγλια ο Σούλης Παπαδόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν σημαντικά την ομάδα και συγκεκριμένα οι Τσίτας, Παπαϊωάννου και Στεφάνοβιτς.

Ο πρώτος πέρα από το τρίτο γκολ που σημείωσε είχε πολύ καλή παρουσία στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, ο δεύτερος ήταν εξαιρετικός ως κεντρικός αμυντικός στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Σέρβος είχε εξαιρετικές εμπνεύσεις με κορυφαία την πάσα στον Τσίτα, από την οποία προήλθε το τρίτο γκολ των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις