Στοίχημα: Αντιδρά η Καρλσρούη, γρήγορος ρυθμός στο Αστρομπάλ!

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (20/12) περιλαμβάνει εναρκτήριες αναμετρήσεις των αγωνιστικών του Σαββατοκύριακου και δράση στην Ευρωλίγκα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα.  Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Αντιδρά η Καρλσρούη

Στις 19:30, στο Wildparkstadion της Καρλσρούης, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Βέχεν, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Β’ Γερμανίας.

Η Καρλσρούη βρίσκεται στην 13η θέση με 20 πόντους, στο +4 από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, με τέρματα 29-35.

Το περασμένο Σάββατο δέχθηκε ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από την Γκρόιτερ Φιρτ με 1-5, ενώ στο προηγούμενο εντός έχει επικρατήσει εύκολα της Ρέγκενσμπουργκ με 4-1. Σε πολύ καλή κατάσταση ο επιθετικός Χόφμαν, έχει πετύχει τρία γκολ στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Η Βέχεν βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους και τέρματα 20-35. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Ζανκτ Πάουλι με 3-1 και μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις.

Η Καρλρσούη είναι ανώτερη ομάδα και δίχως αμφιβολία αναμένεται να βγάλει αντίδραση και εγωισμό μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Έχει την ποιότητα επιθετικά να κλείσει τη Βέχεν στα καρέ της και να πάρει μία νίκη-ανάσα. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.85.

Υψηλό τέμπο στο Αστρομπάλ

Στις 21:45, στο ιστορικό Αστρομπάλ του Λυών, η Βιλερμπάν φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Γάλλοι εκπλήσσουν με τη μέχρι τώρα πορεία τους και με ρεκόρ 6-8 βρίσκονται σε απόσταση βολής από την 8αδα. Πολύ δυνατοί εντός έδρας, έχουν 5/7 νίκες, o κόουτς Μίτροβιτς έχει δημιουργήσει μία ομάδα με συνοχή και ξεκάθαρους ρόλους, που αποδίδει πάνω από τις δυνατότητές της. Την Τρίτη, όπως ήταν λογικό, ηττήθηκε στη Βαρκελώνη με 80-67, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας με 89-82.

Η Άλμπα κατατάσσεται 16η με 4 νίκες και 10 ήττες, δίχως να έχει απτούς στόχους στη διοργάνωση. Την Τετάρτη δέχθηκε πικρή εντός έδρας ήττα στο γερμανικό ντέρμπι από την Μπάγερν, με 76-77 στην παράταση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ηττηθεί με 104-87 στη Ρωσία από την Κίμκι.

Η Άλμπα έχει την τάση να τρέχει πολύ, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της και οι αθλητικοί ημίψηλοι της Βιλερμπάν θα βρουν χώρους να σκοράρουν εύκολους πόντους σε αιφνιδιασμούς. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές επιθέσεις. Επομένως, επιλογή μας από τον αγώνα είναι το Over 161.5, σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις