ΠΑΕ Νίκη Βόλου: Τα εισιτήρια με Τρίκαλα

Τις τιμές των εισιτηρίων καθώς και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο σαββατιάτικο ματς με τον Α.Ο. Τρίκαλα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ειδική αναφορά γίνεται για τους φίλους του Α.Ο.Τ. για τους οποίους θα ανοίξει το εκδοτήριο της Θύρας 2.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη Θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου.

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 – Γιατί… Νίκη είσαι!