“Μονομαχία” Αλμυρού-Θησέα σήμερα για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ

Ημέρα Κυπέλλου είναι η σημερινή για τον Γ.Σ. Αλμυρού και τον Θησέα, που «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» για την προημιτελική φάση του θεσμού. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 14.30 και φυσικά είναι «νοκ άουτ». Έτσι, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί θα φτάσουμε στη διαδικασία των πέναλτι.
Θυμίζουμε ότι στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ έχει ήδη προκριθεί η Αγχίαλος, ενώ οι άλλοι δύο προημιτελικοί Ρήγας-Αίας και Σκόπελος-Ακρόπολη θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.
Ο υπηρεσιακός προπονητής του Αλμυρού, Φώτης Καραγιώργος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Χολέβα, ενώ στη διάθεσή του είναι οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Πατσής, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Ζενούνης, Καναβός, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Αναστασίου, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Στον Θησέα εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Ιωαννίδης, ο τραυματίας Γιαν. Κυρίτσης και ο Ντ. Βαν Ντε Γουίχε που βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Ζαχαράκης.
Η 18άδα είναι η εξής: Κεφαλάς, Θαν. Κυρίτσης, Ιακωβίδης, Μπόρας, Ερ. Βαν Ντε Γουίχε, Διαμαντόπουλος, Παναγιώτου, Γαλανόπουλος, Λίτσος, Νιαώτης, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Λουμάνι, Πέτσης, Ζάχος, Ζαχαράκης, Σιώμος, Βλάχος.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ευαγγελιάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Σακκά και Κόκκαλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις