Πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου ΕΠΣΘ στα πέναλτι για τον Θησέα

Στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ προκρίθηκε ο Θησέας εις βάρος του Γ.Σ. Αλμυρού, σε παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Το παιχνίδι κρίθηκε στη… ρώσικη ρουλέτα, τα πέναλτι με 5-4, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξαν 0-0.Υπηρεσιακός προπονητής για τον Αλμυρό ήταν για δεύτερο παιχνίδι ο Φώτης Καραγιώργος, με τους «κυανόλευκους» να αγωνίζονται με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή τους.

Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, με τον Θησέα να είναι καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως όμως να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τους Βλάχο, Γαλανόπουλο και Σιώμο.

Το 0-0 δεν άλλαξε στην ημίωρη παράταση με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι. Εκεί ο Θησέας πιο εύστοχος κατάφερε να ευστοχήσει και στα πέντε πέναλτι με τους Βλάχο, Σιώμο, Ζαχαράκη, Οικονόμου και Κοτζαθανάση, ενώ για τον Αλμυρό αστόχησε ο Αγιασιώτης. Σκόραραν για τους «κυανόλευκους» από την «άσπρη βούλα» οι Καναβός, Κυριάκος, Παπακώστας και Αναστασίου.

Διαιτητής: Ευαγγελιάς (Θεσσαλίας).
Βοηθοί
: Π. Σακκάς, Κόκκαλης (Θεσσαλίας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ
: Κοντογεωργάκης, Πατσής, Λάμπος, Παπακώστας, Κυριάκος, Νικογιάννης (46’ Αγιασιώτης), Καναβός, Αράπης, Καραγεωργόπουλος (88’ Αργυρόπουλος), Αναστασίου, Αΐδης.
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Μπόρας, Διαμαντόπουλος, Νιαώτης (69’ Λίτσος), Ιακωβίδης, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Γαλανόπουλος (113’ Ζαχαράκης), Βλάχος, Οικονόμου, Σιώμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις