Θετικά τη χρονιά θέλει να κλείσει στην Καβάλα ο Ολυμπιακός (pregame)

Στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.00 το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον τοπικό ΑΟΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει.
Πάντως, η αποστολή του Ολυμπιακού μόνο εύκολη δεν θα είναι αν αναλογιστεί κανείς πως η Καβάλα είναι αήττητη στην έδρα της.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες για το σημερινό παιχνίδι. Ο Πόζογλου είναι τιμωρημένος, ο Σκοπελίτης υποβάλλεται σε θεραπείες για το οίδημα στο γόνατο και υπολογίζεται για τη νέα χρονιά, ενώ ο Ρόκας ταλαιπωρείται από θλάση στον ραχιαίο μυ.
Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Βοσνακίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή από τον αγώνα με την Τρίγλια. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιδόπουλος. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος, ενώ οι Βοσνακίδης και Φαζός θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Τσιάρας με τον Λάσκαρη θα είναι οι ανασταλτικοί μέσοι. Ο Κουτσιανικούλης θα επιχειρεί από τα δεξιά και ο Ντούνης από τα αριστερά, ενώ ο Ράντι αναμένεται να αγωνιστεί πίσω από τον σέντερ φορ, που θα είναι ο Τσίτας.

«Σφυρίζει» ο Τσακαλίδης
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Στάικος της ΕΠΣ Λάρισας και ο Βασίλης Μωυσιάδης της ΕΠΣ Γρεβενών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Γιαπουτζής από την ΕΠΣ Ξάνθης και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Φωτιάδης που ανήκει στην ΕΠΣ Σερρών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις