Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό και Άρη, δοκιμάζεται στο Βόλο ο Ολυμπιακός

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό (22/12) πρόγραμμα της 16ης Αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το σημαντικότερο ματς διεξάγεται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο ΟΑΚΑ (19.30, Novasports1HD).

Οι «Πράσινοι» ψάχνουν με τρίποντο να μονιμοποιήσουν τη θέση τους στην πρώτη 6άδα, ενώ ο Άρης με ένα θετικό αποτέλεσμα κάνει σημαντικό βήμα για τα play-off. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπορεί να υπολογίζει τον Αχιλλέα Πούγγουρα, όχι όμως και τους Κολοβό, Σένκεφελντ και Γιόχανσον. Επιστροφές είχε, από την άλλη, η αποστολή του Άρη, αφού σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Ματίγια, Σούντγκρεν και Ντιγκινί.

Στις 17:15 (Novasports2HD) ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βόλο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενοι αγωνιστική ηττήθηκαν 4-0 και έχουν παραμείνει στην 11η θέση με 17 πόντους. Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι οι Ποντένσε και Λάζαρος, εκτός έμειναν οι Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδης.

Το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και του Πανιωνίου (15.00 Novasports1HD). Οι «βυσσινί» ψάχνουν ανάκαμψη, αφού έχουν μείνει στη 10η θέση με 19 βαθμούς, ενώ ο Ιστορικός συνεχίζει τη μάχη του για τη σωτηρία. Στις 17:00 (EΡΤ SPORTS) ο ουραγός Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΟΦΗ, ο οποίος θέλει το αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
15.00 ΑΕΛ-Πανιώνιος
(Novasports1HD)
17.00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ
(ΕΡΤ SPORTS)
17.15 Βόλος-Ολυμπιακός
(Novasports2HD)
19.30 Παναθηναϊκός-Άρης
(Novasports1HD)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις