Με τον “αέρα” του φαβορί η Νίκη κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων

Άλλη μία επιτυχία θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό της η Νίκη, η οποία στο κλειστό της Ν. Ιωνίας υποδέχεται στις 17.00 τον ΑΓΣ Ιωαννίνων. Οι «κυανόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση νίκη, καθώς είναι σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και με την υποστήριξη και των φιλάθλων τους μπορούν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου.
Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων είναι από τις ομάδες που παλεύουν τα παιχνίδια και με τρεις νίκες σε πέντε ματς βρίσκεται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα. Την περασμένη αγωνιστική δεν έπαιξε, καθώς έκανε το ρεπό του
Ο κόσμος της Νίκης αναμένεται και σήμερα να δώσει δυναμικό «παρών» στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η σύνθεση της Νίκης: Κώστας Σαριμπαλίδης, Άρης Βερτζάγιας, Γιάννης Αναγνωστίδης, Θωμάς Καραγεώργος, Χρήστος Σιμάκης, Γιάννης Καρπέτης, Σάκης Κουτίνας, Άλεξ Ακούνια, Λεωνίδας Κουτσούκης, Παναγιώτης Τσώλης, Ηλίας Σταυροθεόδωρος, Γεράσιμος Δελεντζές, Φώτης Τάσσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις