“\u0392\u03c1\u03ad\u03b8\u03b7\u03ba\u03b5 \u03b5\u03c0\u03b5\u03bd\u03b4\u03c5\u03c4\u03ae\u03c2 \u03b3\u03b9\u03b1 \u03c4\u03bf \u03bc\u03c0\u03ac\u03c3\u03ba\u03b5\u03c4 \u03c4\u03b7\u03c2 \u039d\u03af\u03ba\u03b7\u03c2”

Βρέθηκε επενδυτής για το μπάσκετ της Νίκης αναφέρει η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου. «Ένας επενδυτής διαφορετικός από τους συνηθισμένους, δεσμευμένος με την ιστορία αλλά και τη συνέχεια του συλλόγου μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ευχαριστήριο μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του τμήματος. Αναλυτικά:

«Μία νέα σελίδα άνοιξε για το τμήμα μπάσκετ της αγαπημένης μας ομάδας, καθώς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση ανακοινώσουμε πως βρέθηκε επενδυτής, που αγαπάει και υποστηρίζει, οικονομικά και ηθικά, το τμήμα!

Ένας επενδυτής διαφορετικός από τους συνηθισμένους, δεσμευμένος με την ιστορία αλλά και τη συνέχεια του συλλόγου μας. Κι αυτός δεν είναι άλλος, από τον ίδιο τον κόσμο της Νίκης.

Εδώ και λίγους μήνες, όταν και ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια, βρήκαμε μπροστά μας αμέτρητες δυσκολίες και σκοπέλους. Τότε, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε ένα καινούριο μοντέλο, ένα πρωτοποριακό, για τα ελληνικά δεδομένα, εγχείρημα, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας μας, να συμμετέχει ενεργά στην οικονομική, κι όχι μόνο, διαχείριση του τμήματος, προκειμένου το μέλλον του να δομηθεί σε βάσεις ελπιδοφόρες και υγιείς.

Με το στόχο μας να είναι διττός, αφ’ ενός να χρηματοδοτήσουμε την ομάδα μπάσκετ με λίγα από πολλούς και αφ’ ετέρου να δοκιμάσουμε την εφαρμογή του μοντέλου της λαϊκής βάσης. Ο λαός της Νίκης, αφουγκραζόμενος τις δυσκολίες και σεβόμενος την ιδιοσυγκρασία και την φιλοσοφία των ριζών και της καταγωγής του, δεν έχει σταματήσει εδώ και 5 μήνες να βοηθάει και να ενισχύει τον σύλλογο, σε καιρούς δύσκολους και ιδιαίτερους.

Εμείς από την μεριά μας, μέσα από αυτό κείμενο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτόν τον κόσμο, που μέρα με τη μέρα πληθαίνει , για την υποστήριξή του, που δεν περιορίζεται απλώς στο οικονομικό μέρος, αλλά και στο ηθικό και στο ψυχολογικό, δίνοντάς μας την δύναμη να συνεχίσουμε αυτήν την νέα προσπάθεια.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως την ερχόμενη Τετάρτη 14/10 και ώρα 8 μ.μ. στην καφετέρια «Art»(Εντός του Ελικοδρόμιου Πάρκου), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της Λέσχης Φίλων, αλλά και των Παλαιμάχων, με τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματός μας, προκειμένου να ενημερωθούν λεπτομερώς για το πλάνο που προωθούμε τους τελευταίους μήνες, ενώ θα υπάρξει και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, για θέματα που απασχολούν, τη δεδομένη χρονική στιγμή, το τμήμα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις