Η Ιεράπετρα έστειλε στον πάτο την Καλαμάτα

Ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Καλαμάτας έκανε ο ΟΦ Ιεράπετρας, που υποχρέωσε τους Μεσσήνιους στην όγδοη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τίμου Καβακά μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς στο 8΄ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Αποστολόπουλου.

Στο 25΄ η Καλαμάτα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οσμάναγκιτς, το οποίο κέρδισε ο Βουκμίροβιτς από τον Μηνά. Στο 29΄ η Καλαμάτα έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 2-1 με τον Αλεξόπουλο, με το 1-1 να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο β΄ ημίχρονο οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 47΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 με τον Κατσικοκέρη…

Αυτό το οποίο δεν κατάφερε το συγκρότημα του Λασιθίου σε εκείνο το χρονικό σημείο το πέτυχε στο 57΄ με τον Σέχου. Στο 63΄ η «Μαύρη Θύελλα» έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Βουκμίροβιτς, ενώ στο 70΄ ο Βογιατζής έκανε το 1-3… Από την πλευρά τους οι παίκτες του Βασίλη Βούζα μείωσαν σε 2-3 με τον Κωνσταντινόπουλο αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Καλαμάτα (Βούζας): Κασωτάκης, Ζαχαρόπουλος, Γκελγκέρια, Τσιβελεκίδης, Στεργίδης, Κωνσταντινόπουλος, Καντούτσης, Τζόκιτς (46′ Ράκιτς), Οσμάνατζιτς (71′ Μάκος (76΄ λ.τρ. Μπάμπης)), Βουκμίροβιτς, Αλεξόπουλος.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιτζίδης, Σέχου, Μάγκας, Σμίλτος, Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Μηνάς, Αποστολόπουλος (81′ Παπαδόπουλος, (87′ λ.τρ. Μπάμπης)).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις