Στοίχημα: Ποντάρισμα στις έδρες!

Μικρό το Δευτεριάτικο πρόγραμμα (23/12), αλλά με δράση στην Τουρκία και την Αγγλία και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές όλων των νόμιμων στοιχηματικών στην Ελλάδα, όπως για τις vistabet προσφορές*. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με σύμμαχο την παράδοση η Κόνια

Στις 19:00, στο Ικόνιο, η Κόνιασπορ υποδέχεται την Τράμπζονσπορ, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στη Super Lig Τουρκίας.

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο δίμηνο η Κόνιασπορ, δεν έχει κερδίσει από τις 21 Οκτωβρίου και σε αυτό το διάστημα μετρά τρεις ισοπαλίας και έξι ήττες. Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση της προηγούμενης Δευτέρας όμως ήταν θετικά. Το 1-1 στην έδρα της Μπασακσεχίρ της δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Βρίσκεται στην 15η θέση με 15 πόντους (3-6-6) και τέρματα 14-21, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Τράμπζονσπορ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Ντενίζλισπορ για το πρωτάθλημα. Καταστροφικό αποτέλεσμα για την ομάδα από την Τραπεζούντα, αφού έχασε επαφή με την κορυφή, μένοντας στο -8 από τη Σίβασπορ. Μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί από αυτογκόλ των φιλοξενούμενων, αλλά δέχθηκε την ανατροπή στην επανάληψη. Μεσοβδόμαδα ξέσπασε απέναντι στην Αλτάι που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, για το θεσμό του κυπέλλου.

Η Κόνιασπορ έχει θετική παράδοση εντός έδρας με την Τράμπζονσπορ, με ρεκόρ 3-5-1 την τελευταία δεκαετία. Οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία από το αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη και σήμερα θα την εμπιστευτούμε να κάνουν μία ακόμη ζημιά, επιλέγοντας τον 1 DNB σε απόδοση 1.97. 

Ρολάρει η Μπλάκμπερν

Στις 21:45, στο Ewood Park, η Μπλάκμπερν υποδέχεται την Γουίγκαν, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.

Η Μπλάκμπερν είναι σε εξαιρετική φόρμα, από τις 2 Νοεμβρίου και μετά μετρά 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα! Η μοναδική της αποτυχία ήρθε δύσκολα στην έδρα της Λιντς (2-1). Έτσι αναρριχήθηκε στην 10η θέση και με 34 πόντους βρίσκεται στο -3 από τα playoffs. Με νίκη απόψε πιάνουν 6αδα. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπρίστολ Σίτι με 0-2. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 6-3-2 με τέρματα 15-10.

Η Γουίγκαν από την άλλη δεν έχει γνωρίσει τη χαρά της νίκης από τις 20 Οκτωβρίου. Στα 10 παιχνίδια από τότε μετρά τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Είναι ουραγός της κατηγορίας με 18 πόντους και τέρματα 20-35, στο -2 από τη “σωτηρία”. Στα δύο τελευταία της παιχνίδια έμεινε στο 1-1  με Γουέστ Μπρομ και Χάντερσφιλντ εντός έδρας. Κάκιστη μακριά από την έδρας της, σε 11 παιχνίδια έχει ρεκόρ 0-3-8 και τέρματα 9-21.

Σε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία οι δύο ομάδες, πολύ ανώτερη ομάδα η Μπλάκμπερν, τραγική εκτός έδρας η Γουίγκαν. Ξεκάθαρη επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.83. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις