Με Καλαμαριά στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Β.

Προσπαθώντας να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών βασικών παικτριών, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στη μία το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη φέτος θα παρουσιάσει ένα μείγμα εμπειρίας και ταλέντου, αφού από την περσινή ομάδα διατηρήθηκε σχεδόν όλος ο βασικός κορμός, ενώ έγιναν και προσθήκες νεαρών κυρίως παικρτιών σε ηλικία.

Έτσι, τις…

…έμπειρες Ζέρβα, Σουλτάνη, Κυριατζίδου, Ζήτη, Σαρακατσάνη, Αγαγιώτου, Κατσιοπούλου, τις πλαισίωσαν οι Μπαλλά, Αγκάνη, Γαλατσάτου, καθώς και οι νεαρές και πολλά υποσχόμενες Διαμαντοπούλου, Ντελή, Χούτα, Πόπιντσουκ, Στάμου, Αρτεμισίου.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι σύμφωνα με τον προπονητή του Μιχάλη Καπουρνιώτη να παίξει ελκυστικό μπάσκετ και ν’ αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, όπως άλλωστε απαιτεί και η λαμπρή ιστορία του στο χώρο το γυναικείου μπάσκετ.

Τον αγώνα της Κυριακής θα διευθύνουν οι κ.κ. Ντάνος, Χουγιάζος, κομισάριος θα είναι ο κ. Τσιργούλας και γραμματεία οι κ.κ. Γκαλίδη, Μαντούδης, Πουργιανός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις