Καρέ απουσιών με Πιερικό

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται η Νίκη εν όψει ενός ακόμη αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αντίπαλός της ο Πιερικός, σ’ ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα γνώριμα λημέρια της Χάλκης. Μπορεί το ρόστερ των μελανόλευκων να μην τρομάζει, όμως οι νεαροί και φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές του είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά στη Νίκη. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο Πιερικός πάντα αποτελούσε τον κακό δαίμονα της βολιώτικης ομάδας, ακόμη κι όταν θεωρούνταν το απόλυτο αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές, που είτε βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας από πρόσφατους τραυματισμούς, είτε γιατί αποτελεί ρίσκο η χρησιμοποίησή τους. Ο Στέλιος Νάκας βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πύρασο, απ’ όπου κληρονόμησε μία κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Η επιστροφή του αναμένεται σε περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Κώστας Κυπτίου είναι σχεδόν έτοιμος να ξαναμπεί σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς, μετά το διάστρεμμα που υπέστη από μαρκάρισμα αντιπάλου στην πρεμιέρα. Ο έμπειρος μέσος είναι πιθανόν να δώσει το παρών στον εκτός έδρας αγώνα με τον Δωτιέα Αγιάς την προσεχή Τετάρτη. Ο Ευθύμης Κοτίτσας πραγματοποιεί πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, με τον κυανόλευκο τεχνικό κατά πάσα πιθανότητα να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του, η οποία μπορεί να προκαλέσει μακρόχρονη απουσία του ποδοσφαιριστή. Ο Τάσος Ταουσιάνης θα απουσιάσει στα τρία επόμενα παιχνίδια με Πιερικό, Δωτιέα και Ρήγα λόγω της θλάσης που υπέστη στον αγώνα με τον Αιγινιακό.

Το ευχάριστο για τον Λεωνίδα Μπίλη είναι πως οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν με τον Αιγινιακό ανταποκρίθηκαν πλήρως στο ρόλο που τους ανατέθηκε, με ευχάριστη έκπληξη τη μεστή εμφάνιση του Ρολάντ Κεμάλι, ο οποίος κάλυψε με συνέπεια τη δεξιά πλευρά της αμυντικής διάταξης. 

Η αυριανή προπόνηση είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στη Χάλκη, αν και εφόσον ο καιρός το επιτρέψει. Η τελευταία ισχυρή βροχόπτωση έχει επιβαρύνει αρκετά τον αγωνιστικό χώρο και προέχει να είναι έτοιμος και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την Κυριακή το μεσημέρι.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν πως αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι που θα κληθούν να το δώσουν μακριά από το «Π. Μαγουλάς» καθώς οι αυριανές εκλογές της ΕΠΣΘ ελπίζουν πως θα ξεμπλοκάρουν την επικοινωνία με την ΕΠΟ.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις