Συμφώνησε με Βαγγέλη Οικονόμου ο Βόλος

Μετά την απόκτηση του Λιασίν Κανταμούρο, ο Βόλος προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των «κυανέρυθρων» και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Ο 32χρονος αμυντικός αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά φέτος δεν ήταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη, καθώς δεν αγωνίστηκε σε κάποιο ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Οικονόμου βρέθηκε το Σάββατο στο Βόλο όπου και συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της ομάδας, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και προπονήσεις, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα τον Βόλο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με το νέο έτος
Ο Οικονόμου γεννήθηκε στις 18/7/1987. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κόρινθο, πήγε στη συνέχεια στον Ιωνικό, ενώ ακολούθησαν οι ομάδες Θύελλα Πατρών, Αγ. Δημήτριος, Ιωνικός και πάλι, Καβάλα, Ατρόμητος Αθηνών, Ρος Κάουντι, Βέροια, ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο στον οποί αγωνίστηκε για τρεισήμισι χρόνια, πριν πάει τον Ιανουάριο του 2018 στον Παναθηναϊκό. Συνολικά έχει να επιδείξει 151 συμμετοχές και πέντε γκολ στη Σούπερ Λιγκ, 51 συμμετοχές στη Β’ κατηγορία και 38 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική.
Οι «κυανέρυθροι» κινούνται για την απόκτηση κι άλλων παικτών, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε όλες τις γραμμές. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις