Η στατιστική απεικόνιση της Football League

Με αφορμή το τέλος του α’ γύρου, το 12sports παρουσίασε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μακριά από τη Ρόδο, αλλά δεν έχει σκοράρει μετρώντας μόνο ήττες, ενώ διαθέτει μακράν τη χειρότερη επίθεση.

Αναλυτικά, όλα τα στατιστικά στοιχεία…

*Τα Τρίκαλα διαθέτουν την καλύτερη επίθεση με 18 γκολ και ακολουθεί με 17 ο Γ.Σ. Διαγόρας και 16 η Βέροια με τη συμπλήρωση του α’ γύρου στη Football League
*Μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχει ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με πέντε μόλις γκολ σε 13 ματς, ενώ το Αιγάλεω έχει σημειώσει εννέα.
*Την καλύτερη άμυνα έχει ο Ιωνικός με επτά γκολ και ακολουθούν τα Τρίκαλα και η Βέροια με οκτώ.
*Τη χειρότερη άμυνα διαθέτουν ο Π.Ο. Τρίγλιας και ο Θεσπρωτός που έχουν δεχθεί από 20 γκολ
*Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες είναι ο Γ.Σ. Διαγόρας, καθώς έχει επτά σε 13 ματς. Αντίθετα μόλις δύο ισοπαλίες έχουν ο Θεσπρωτός και η Καλαμάτα.
*Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ από την Καλαμάτα, η οποία στα τελευταία της εννέα ματς μετράει μία ισοπαλία και οκτώ ήττες, που την έφεραν στην τελευταία θέση. Η τελευταία της νίκη χρονολογείται το Σάββατο 19 Οκτωβρίου με 1-0 κόντρα στον Ιωνικό. Και να φανταστεί κανείς ότι η «μαύρη θύελλα» ήταν στην 1η θέση τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχοντας 3-1-0!
*Το αήττητο της έδρας τους διατηρούν τα Τρίκαλα, η Βέροια και ο Α.Ο. Καβάλας.
*Δεν έχουν κερδίσει μακριά από το «σπίτι» τους, ο Α.Ο. Καβάλας, η Νίκη Βόλου, η Ένωση Ασπροπύργου, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και ο Θεσπρωτός.
*Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος είναι η μοναδική ομάδα που μετράει μόνο ήττες μακριά από την έδρα της, έχοντας χάσει και τα έξι ματς μακριά από το «Οικονομίδειο».
*Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι επίσης κάτοχοι ενός ακόμη αρνητικού ρεκόρ, αφού δεν έχουν σκοράρει μακριά από τη Ρόδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις