“Διπλή” εκπροσώπηση στο SeaJets Acropolis Rally of Greece ο ΟΜΑΘ

Με τον Άλκη Ρέντη δίπλα στον Γιάννη Πλάγο ο ΟΜΑΘ συμμετέχει στο SeaJets Acropolis Rally of Greece. Η παρουσία του βολιώτικου ομίλου δεν σταματά εδώ καθώς δώδεκα μέλη του θα δώσουν το παρών ως κριτές στον εθνικό αγώνα. Η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας:

KARALHS

“Η ημερομηνία του SeaJets Acropolis Rally of Greece έφτασε και δεν υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην χώρα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη που δεν θα έχει στραμμένη στην προσοχή του στο Λουτράκι και τις ειδικές διαδρομές γύρω από αυτό.

Έτσι λοιπόν ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την γιορτή συμμετέχοντας μάλιστα με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι ο Άλκης Ρέντης κάνει ντεμπούτο στον εθνικό μας αγώνα για πρώτη φορά και μάλιστα για πρώτη φορά στην επιτυχημένη καριέρα του θα γευτεί χωμάτινη επιφάνεια. Στα αριστερά θα κάθεται και πάλι ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Πλάγος (που τον ξαναβλέπουμε στον εθνικό μας αγώνα μετά από εφτά χρόνια απουσίας) με τους δυο τους να αποτελούν για μια ακόμα φορά ένα δίδυμο που έχει αφήσει πολλά στόματα ανοιχτά φέτος.Όπλο τους θα είναι ένα Citroen Saxo με το πλήρωμα να συμμετέχει στην κλάση Α6 αντιμετωπίζοντας πολύ εμπειρότερους συνδυασμούς.Αν μάλιστα αναλογιστούμε πως μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα δεν είχαν οδηγήσει το αυτοκίνητο μπορούμε να καταλάβουμε πόσο δύσκολο αναμένεται το έργο τους σε ένα αγώνα που ο τερματισμός για όλους πόσο μάλλον για τα δικίνητα αυτοκίνητα είναι επίτευγμα άξιο θαυμασμού.

Η συμμετοχή όμως του σωματείου μας δεν σταματάει εδώ.Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση της Ο.Μ.Α.Ε. και θα συνδράμει όσο περισσότερο μπορεί στην διοργάνωση του αγώνα.Έτσι ούτε λίγο ούτε πολύ δώδεκα συνολικά κριτές θα είναι στον εθνικό αγώνα με αρκετούς από αυτούς να είναι εν ενεργεία αθλητές δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια διοργάνωση από την άλλη πλευρά μαζεύοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές και στους κριτές του καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση ενώ με ένα ακόμα δυναμικό παρών αυτή την φορά στον εθνικό μας αγώνα το SeaJets Acropolis Rally of Greece ανανεώνει το ραντεβού του με όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού εκεί που αξίζει: Στα βουνά

Ο.Μ.Α.Θ.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις