Μπέος σε Κούγια: «Θα σου στείλω κλαρίνα»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη «Δίκη στο Open» είχε ο Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αποχή των Ελλήνων διαιτητών.
Ο δήμαρχος Βόλου και μικρομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος υποστήριξε ότι θα αποσύρει τις μηνύσεις που έχει καταθέσει σε διαιτητές, με αφορμή προηγούμενες αναμέτρησεις των νεοφώτιστων.
Αρχικά στον Αλέξανδρο Τσαμούρη μετά τον αγώνα Λαμίας-Βόλος και πρόσφατα στους Τάσο Σιδηρόπουλο και Βαγγέλη Μανούχο, έπειτα το παιχνίδι Βόλος-Παναθηναϊκός, για το πέναλτι που δόθηκε στους «πράσινους».
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου, ο Αχιλλέας Μπέος είπε:
«Με αφορμή τα σημερινά γεγονότα βίας στο σπίτι του κ. Ευαγγέλου, ως ένδειξη συμπαράστασης αποσύρω τις μηνύσεις. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοιοι τραμπουκισμοί εις βάρος των διαιτητών. Θα πηδήξω από τον έβδομο μ΄ αυτά που γίνονται.
Δηλαδή δεν έχει δικαίωμα ένας διαιτητής να κάνει ένα λάθος εις βάρος των μεγάλων, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ; Απορώ που βρίσκεται το κράτος δικαίου. Δεν είμαστε πολίτες με ίσα δικαιώματα σε θέματα ασφαλείας; Που είμαστε;
Δεν μπορεί να γίνει ένα λάθος κατά του Ολυμπιακού; Πως έκαναν λάθη επί 10ετίες σε ομάδες όπως η ΑΕΛ, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής;».
Στην συνέχεια παρενέβη ο Κυριάκος Θωμαΐδης, με τον Αχιλλέα Μπέο να νομίζει πως ήταν η φωνή του Κούγια, αλλά η παρολίγον παρεξήγηση να λύνεται άμεσα.
Ο Θωμαΐδης ρώτησε τον Κούγια αν είναι φίλοι με τον Μπέο και αν οι σχέσεις τους είναι καλές, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε πως δεν τα έχουν βρει και θυμήθηκε την… τούρτα που του έστειλε μετά το ματς του πρώτου γύρου, όταν η ΑΕΛ είχε νικήσει.
Ο Μπέος με διάθεση χιούμορ απάντησε: «Στο ματς του δεύτερου γύρου, ελπίζω η ομάδα μου να κερδίσει και θα του στείλω κλαρίνα και σουβλάκια»!
Και προφανώς ο Αλέξης Κούγιας δεν το άφησε ασχολίαστο: «Αρκεί να μην έχεις τον Ευαγγέλου στο VAR»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις