Βλιώρας: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίολο Τρικάλων για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, «λυγίζοντας» με 94-84, αλλά αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις κόντρα σε ένα εκ των φαβορί για την άνοδο.
Δεν ήταν ένα από τα παιχνίδια στα οποία οι ερυθρόλευκοι αν έχαναν θα «χάνονταν», ωστόσο διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα, κοιτώντας στα μάτια τους Τρικαλινούς. Μάλιστα, στο πρώτο δεκάλεπτο, το προβάδισμα υπέρ του Αιόλου έφτασε στο καλάθι, με τους γηπεδούχους να χτίζουν έπειτα τη διαφορά που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα.
Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του ήταν ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Βλιώρας, που σημείωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην πιο πλήρη ίσως, ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να πετύχουμε 84 πόντους απέναντι στον Αίολο, που σημαίνει ότι επιθετικά η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Ίλτσογλου τραυματίστηκε στα πρώτα 10-12 λεπτά και η ομάδα έχασε μία πολύ σημαντική μονάδα, για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, ενώ δεν είχαμε στη διάθεσή μας, τόσο τον Καραμήτσο, αλλά και τον Σπανόπουλο που έλειψε για οικογενειακούς λόγους».
Μιλώντας για το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι με τον Αίολο, ο κ. Βλιώρας ανέφερε: «Πιστεύω πώς το παιχνίδι κρίθηκε στην αντοχή της ομάδας των Τρικάλων και στο ρυθμό που διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια του. Είναι από τις ομάδες που μπορούν να αντέξουν σε όλο το παιχνίδι και να αγωνίζονται και ήταν βασικό συστατικό της επικράτησής τους. Εμείς, από την πλευρά μας, κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και επανερχόμαστε πλέον στο παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας, στις 5 Ιανουαρίου. Είναι, σαφώς μια αδύναμη ομάδα, αλλά επειδή κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, επικεντρωνόμαστε σε αυτό».

Φιλικά με Ανάληψη, Αγριά και Νίκη
Ο Ολυμπιακός, την περίοδο των γιορτών θα πραγματοποιήσει φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων να τονίζει: «Έχουμε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Συγκεκριμένα, θα παίξουμε την ερχόμενη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου με την Ανάληψη, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου με την Αγριά και στις 2 Ιανουαρίου με τη Νίκη Βόλου, που έχει ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική. Η ομάδα θα είναι ελλιπής λόγω απουσιών κάποιες από τις μέρες των Χριστουγέννων, αλλά θα είναι χρήσιμα τεστ για εμάς, για να κρατηθούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, το προπονητικό επιτελείο και οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2020.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις