Η Αγία Άννα τρέχει για τη Φλόγα

Στον αγώνα του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ”Φλόγα”, που θα διεξαχθεί στην παραλία του Βόλου, θα λάβει μέρος η Αγία Άννα – Arsenal Soccer School. Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας θα τρέξει για τη Φλόγα, θέλοντας να δείξει για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 11. Τη διοργάνωση του αγώνα για τα παιδιά της Φλόγας έχουν αναλάβει η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η Φλόγα Μαγνησίας.

Η Αγία Άννα θέλει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και σκοπός της είναι να βοηθήσει τον αγώνα της Φλόγας με όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές. Για αυτό το σημαντικό σκοπό, θα τρέξουν οι ιδιοκτήτες της Αγίας Άννας Σεραφείμ και Κώστας Τσιουρέλης, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Ιωάννης Σίμος, αλλά και όλοι προπονητές. Επίσης, στο αγώνα θα τρέξουν και παιδιά από την ακαδημία της Αγίας Άννας, αλλά και γονείς.

Οι προπονητές της Αγίας Άννας που θα τρέξουν στον αγώνα της Φλόγας είναι οι: Παναγιώτης Παπαρίζος, Σωτήρης Πετσιμέρης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιώργος Κυριάκος, Νίκος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Ζαφειρίου, Κώστας Σδρόλιας, Παναγιώτης Μπαλαμούτης, Θανάσης Παχής, Δημήτρης Χατζάκος, Νίκος Γαλανάκης και Δημήτρης Οικονόμου.

proponhtes

Xρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα της Φλόγας:
1. Αίτηση συμμετοχής και μπλουζάκια στα γραφεία της Φλόγας: Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ.: 24210 24628.
2. Αίτηση συμμετοχής και αριθμούς στην Adidas: Δημητριάδος 152, τηλ.: 24210 33733.

”Τρέχω για τη Φλόγα” στην παραλία του Βόλου, γιατί… η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα του παιδιού με καρκίνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις