Ρήγας Φεραίος: Συγχαρητήρια στη διαιτησία

Ο Ρήγας Φεραίος με ανακοίνωση που εξέδωσε, συνεχάρη τους διαιτητές του αγώνα με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, δείχνοντας έμπρακτα πως ξέρει να αναγνωρίζει τις καλές διαιτησίες που συμβάλουν στην αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ επιβραβεύει και χειροκροτεί τα σωστά κείμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου και χαίρεται να βλέπει διαιτησίες σαν την χθεσινή (Κυριακή, 22/12/2019) στον αγώνα πρωταθλήματος με την Δήμητρα Ευξεινούπολης, στο Στάδιο Βελεστίνου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας συγχαίρει το διαιτητικό τρίο των κ.κ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΦΥΡΗ & ΣΑΚΚΑ Δ. για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.
Παρά την κρισιμότητα του αγώνα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σφυρίζοντας αντικειμενικά δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και οι αποφάσεις τους δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης.
Τέτοιες διαιτησίες δεν προάγουν μόνο τον τόσο ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο τα τελευταία χρόνια χώρο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά βοηθούν και στην αναβάθμιση του δημοφιλέστερου αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο.

Εκ του ΔΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις