Εντείνονται οι κινήσεις του Ολυμπιακού Β. για μεταγραφές

Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ διακόπτεται, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα επαναρχίσει το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου. Μετά την ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή του προγράμματος της
14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πρώτης του β’ γύρου, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ασπρόπυργο στο γήπεδο της Νεάπολης θα διεξαχθεί το Σάββατο 4/1 χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει από την Δευτέρα άδεια για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους και το νέο ραντεβού στο γήπεδο ορίστηκε για την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός ακόμη αμυντικού, αλλά και ενός σέντερ φορ, προκειμένου η ομάδα να ισχυροποιηθεί, στην προσπάθεια που θα κάνει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να πετύχει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.
Όσον αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, θα φανεί τις προσεχείς μέρες, όταν και θα κληθούν να λύσουν την συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους». Ήδη, ως γνωστόν, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Ντάγκλας Τζέφερσον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις