Boxing Day: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Λέστερ-Λίβερπουλ

Η Πρέμιερ Λιγκ και γενικότερα το αγγλικό ποδόσφαιρο στέλνει τον κόσμο στο γήπεδο με γιορτινή διάθεση και η πρωτοπόρος του κορυφαίου πρωταθλήματος, Λίβερπουλ, καλείται να περάσει από την έδρα των ικανότατων και… πονηρών «αλεπούδων» της Λέστερ!

Η Boxing Day είναι ό,τι καλύτερο ενδεχομένως έχει συμβεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά, φυσικά, από τον τρόπο που έχει εξελιχθεί εκείνο και έχει εκσυγχρονιστεί για ν’ αποτελεί ίσως το κορυφαίο όλων στην Ευρώπη.

Η 26η Δεκεμβρίου παραδοσιακά είναι η μέρα που ο κόσμος αφήνει το ζεστό σπίτι και το οικογενειακό τραπέζι και παίρνει μια θέση στις εξέδρες των γηπέδων για να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο με την πιο ευχάριστη διάθεση και τη ζωντάνια που προσφέρουν οι συγκεκριμένες μέρες.

Αυτή τη ζωντάνια σίγουρα την έχει και η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς, με τους Πρωταθλητές του 2016 να διανύουν την καλύτερη σεζόν τους από τότε που έγραψαν το έπος με την κατάκτηση του τίτλου. Σήμερα, φιλοξενούν τη Λίβερπουλ σε ένα… ύπουλο παιχνίδι για τους πρωτοπόρους, που θέλουν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους στην προπόνηση της 27ης πριν από το αμέσως επόμενο ματς, παρακολουθώντας και το παιχνίδι της Σίτι με τη Γουλβς το βράδυ της Παρασκευής.

Η Τότεναμ είναι εκείνη που ανοίγει το πρόγραμμα νωρίς το μεσημέρι με το παιχνίδι απέναντι στη Μπράιτον μετά την ήττα (2-0) στο ντέρμπι με την Τσέλσι και τα παραλειπόμενα με την ρατσιστική επίθεση προς τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, η Άρσεναλ στο πρώτο ματς του Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο φιλοξενείται από την Μπόρνμουθ, ενώ, οι «μπλε» του Λονδίνου θα κοντραριστούν με την Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Κάρλο Αντσελότι κάνει πρεμιέρα στην τεχνική ηγεσία της Έβερτον στο παιχνίδι με την Μπέρνλι, η τρομερή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουότφορντ, ενώ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υπέστη ήττα – σοκ από τους hornets την περασμένη Κυριακή, αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ που βρίσκεται σε πολύ καλά φεγγάρια…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Boxing Day:
Τότεναμ – Μπράιτον (14:30, CosmoteSport 1 HD)
Τσέλσι – Σαουθάμπτον (17:00, CosmoteSport 1 HD)
Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (17:00, CosmoteSport 2 HD)
Έβερτον – Μπέρνλι (17:00, CosmoteSport 3 HD)
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ (17:00, CosmoteSport 5 HD)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ (17:00, CosmoteSport 7 HD)
Άστον Βίλα – Νόριτς (17:00, CosmoteSport 8 HD)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ (19:30, CosmoteSport 1 HD)
Λέστερ – Λίβερπουλ (22:00, CosmoteSport 1 HD)
Παρασκευή 27/12
Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι (21:45, CosmoteSport 1 HD)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις