Σημαντική ενίσχυση στον “άσο” με Ξενοδόχοφ για Ολυμπιακό Βόλου

Σε μια σπουδαία μεταγραφή από το πάνω ράφι προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έκλεισε τον τερματοφύλακα Γκενάντι Ξενοδόχοφ. Πρόκειται για έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας στις 30/5/1988, έχει ύψος 1.93 και έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε πολλές ομάδες, ενώ με την ΑΕΛ την περίοδο 2015-16 πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και με τους «βυσσινί» αγωνίστηκε την επόμενη χρονιά στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα από τον Ηρόδοτο το 2007 και στη συνέχεια έπαιξε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, τρεις χρονιές στον ΟΦΗ, στον Θρασύβολο, στη Δόξα Δράμας, στη Ζάκυνθο, στη Λάρισα, στην Σκωτσέζικη Μάδεργουελ, στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ πέρυσι για έξι μήνες φόρεσε την φανέλα του Ηρόδοτου στη Φούτμπολ Λιγκ.

Συνολικά έχει να επιδείξει 17 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, 87 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ και 17 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Ξενοδόχοφ αναμένεται ίσως και σήμερα στο Βόλο για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση της ΠΑΕ και τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο να υλοποιούν όλα όσα έχουν υποσχεθεί στους φιλάθλους, φέρνοντας στην ομάδα παίκτες έμπειρους, εγνωσμένης αξίας και ικανούς να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Θα πρέπει να τονίσουμε, πως ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να κάνει κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, καθώς ήδη έχει αποκτηθεί ο Παύλος Μητρόπουλος, ενώ είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί επίσημα και η απόκτηση των Χουλιάν Ναβαλόν και Γκενάντι Ξενοδόχοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές που θα ενθουσιάσουν τους φιλάθλους της ομάδες, με τη διοίκηση να δείχνει καθαρά με τις κινήσεις της πως αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2, στόχος που μπορεί να τον επιτύχει η ομάδα, η οποία δουλεύει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως πολλοί ποδοσφαιριστές με θητεία στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη οι φίλαθλοι της ομάδας οφείλουν να στηρίξουν τη διοίκηση της ΠΑΕ και την ομάδα γενικότερα, με τη παρουσία τους κάθε Κυριακή στο γήπεδο και με τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, αγοράζοντας κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού έστω μία μετοχή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις