Τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Στη σημερινή προπόνηση (9/10) ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα στο κυριακάτικό παιχνίδι (11/10) με τα Χανιά στο ΕΑΚ. Σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο αναμένεται να υπάρξουν…

…τρεις αλλαγές. Οι Γιώργος Ντάσιος και Ντιέγκο Λεόν είναι απόλυτα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό και θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα, ενώ και ο Νίκος Μπουτζίκος πρόκειται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα στη θέση του Στράτου Χιντζίδη, παρότι ο τελευταίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και γυμνάζεται κανονικά με τη ομάδα.
Η αμυντική διάταξη θα έχει σίγουρα δύο νέα πρόσωπα (Ντάσιος, Μπουτζίκος), ενώ ο Γκουγκούδης θα καλύψει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ο Αρβανίτης, όπως και στη Ζάκυνθο θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στρατηλάτης. Στη μεσαία γραμμή μία θέση στον άξονα διεκδικούν οι Καραμανλής, Τσιάρας, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει ως βασικός. Ο έτερος μέσος στον άξονα θα είναι ο Φερνάντες. Ο Λεόν θα αναλάβει το ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων». Όσον αφορά την επίθεση, δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές. Ο Μοράν θα παίξει στην αριστερή πτέρυγα, ο Νικολιάς στη δεξιά, με τον Ντεπέτρις να χρησιμοποιείται εκ νέου σε θέση φορ, από τη στιγμή που είναι τραυματίας ο Διαμαντόπουλος, ενώ ο Γουόρντεν δεν είναι ακόμη έτοιμος αγωνιστικά για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις