Εξαιρετική εμφάνιση της Νίκης Βόλου στα «27α Αλεξάνδρεια»

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες ανδρών- γυναικών  “27α Αλεξάνδρεια” που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης και συνδιοργανώθηκαν από τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, το τριήμερο 20-21-22 Δεκεμβρίου 2019.

Οι αγώνες ήταν υψηλού συναγωνισμού και συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις και πανελλήνια ρεκόρ.

Οι κολυμβητές μας πέτυχαν πολύ καλούς χρόνους βελτιώνοντας τις ατομικές επιδόσεις τους καταλαμβάνοντας θέσεις στο βάθρο συγκεντρώνοντας εννέα συνολικά μετάλλια (1 χρυσό, 2 αργυρά, 6 χάλκινα),  γεγονός που κατέταξε την ομάδα στην τρίτη θέση  από πλευράς συνολικού αριθμού μεταλλίων, πίσω από την Κολυμβητική ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι αγωνιστική  προσπάθεια των παιδιών αποτυπώνεται στον πίνακα που επισυνάπτεται….

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης, συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά και τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας, για την εξαιρετική προσπάθεια και εμφάνιση σε ατομικό κι ομαδικό επίπεδο κι εύχεται καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις με νέα αφετηρία τους αγώνες που διοργανώνει η Νίκη Βόλου τα “10α Νικητήρια”  το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου 2020.

Εύχεται επίσης χρόνια πολλά με υγεία και καλές γιορτές!!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις