Η μεγάλη επιστροφή του Λόρι Κέρι στον Ολυμπιακό Βόλου

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές μεταγραφικές της κινήσεις, προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από το “πάνω ράφι”.

Μετά τους Παύλο Μητρόπουλο, Χούλιαν Ναβαλόν και Γκενάντι Ξενοδόχοφ, οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν και τον Λόρι  Κέρι, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στις ομάδες που αγωνίζεται, ενώ πριν από τρία χρόνια έχει φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καταγράφοντας 12 συμμετοχές και 3 γκολ.

Στη συνέχεια έκανε εντυπωσιακό πρωτάθλημα με τον Αστέρα Αμαλιάδας, όπου βγήκε πρώτος σκόρερ με 21 τέρματα, για να ακολουθήσει μία εξαιρετική χρόνια με τη Νίκη Βόλου, όπου πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε 21 γκολ κι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον τρίτο όμιλο.

Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον Διαγόρα Ρόδου, με προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτησή του και η διοίκηση προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Ο Λόρι Κέρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Διαγόρα και θα ενσωματωθεί αμέσως στους “ερυθρόλευκους”.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός  Βόλου, πιστή στις υποσχέσεις της προς τους φιλάθλους της ομάδας, προχώρησε σε ακόμα μια  εντυπωσιακή μεταγραφή, πριν καν αρχίσει επισημα η μεταγραφική περίοδος κι αυτό προκειμένου να μπορέσουν οι νέοι παίκτες να είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν, στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, με τον Ασπρόπυργο (04/01/2020).

Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις