Παρελθόν από τον ΑΟΤ ο Καμπλιώνης, ανακοινώθηκε από τον Αλμωπό

Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Αντώνης Καμπλιώνης. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας.

Η ανακοίνωση του Αλμωπού:

«Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού Αντώνη Καμπλιώνη.

Ο Αντώνης έμαθε ποδόσφαιρο στη Γερμανία, παίζοντας στις ακαδημίες της Νυρεμβέργης και στη συνέχεια πήγε στην Ερλάνγκεν Μπρουκ στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας, όπου πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν το 2008-09 (24 συμμετοχές, 6 γκολ). Ακολουθεί η Γιάν Ρέγκενσμπουρκ, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων της και στη συνέχεια στην Φράιερ.

Ενώ στη Γερμανια του ζητούν να πάρει την υπηκοότητα για να κληθεί στις ηλικιακές εθνικές, αποφασίζει να μην το κάνει και να δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα.

Τα Χανιά ήταν ο πρώτος σταθμός του επί ελληνικού εδάφους όπου ο Γιάννης Πετράκης τον καθιερώνει σαν αμυντικό χαφ. Το 2013 ανεβαίνει με τα Χανιά στην Football League. Το 2014 πηγαίνει με μεταγραφή στα Τρίκαλα όπου θα αγωνιστεί ως εξτρέμ έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βάζει 6 γκολ, κερδίζει 3 πέναλτι και η ομάδα κατακτά το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Επόμενος σταθμός στη καριέρα του ήταν η Λάρισα όπου από εκεί πηγαίνει δανεικός στην Πύδνα Κίτρους και πραγματοποιεί σπουδαία πορεία. Μετά τις καλές εμφανίσεις του τον αποκτά ο Απόλλων Λάρισας, όπου εντυπωσιάζει με 7 γκολ σε 11 αγώνες. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν και πάλι τα Τρίκαλα πριν αγωνιστεί για λίγο στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Καμπλιώνης έχει αγωνιστεί συνολικά 29 φορές στην Β’ Εθνική και πάνω από 100 φορές στην Γ’ Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Με τιμή το Δ.Σ

του Αλμωπού Αριδαίας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις