Όχι του ΠΑΟΚ σε 8,5 εκατομμύρια ευρώ για Γιαννούλη

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, είναι το πιο καυτό για τον ΠΑΟΚ σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο καθώς έχουν φτάσει πολύ υψηλές προτάσεις στα γραφεία της Μικράς Ασίας ωστόσο αυτό που ισχύει τη δεδομένη στιγμή είναι το «όχι» των πρωταθλητών.

Για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή η Ρεν προσέφερε 7,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ άλλες δύο ευρωπαϊκές ομάδες ανέβασαν την προσφορά τους στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Ελλάδας απάντησαν τις τελευταίες ώρες αρνητικά σε αυτές τις προτάσεις μετά απο απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άντρας των περσινών νταμπλούχων είχε επαφή με τον προπονητή της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα για να ενημερωθεί για την άποψη του σχετικά με το μέλλον του Γιαννούλη και τα δεδομένα που θα ίσχυαν σε περίπτωση παραχώρησης του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε στον Σαββίδη το πόσο σημαντικός είναι για τον ΠΑΟΚ ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας και πως θα άλλαζαν οι ισορροπίες σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή του χειμώνα. Διότι και να βρεθεί αντικαταστάτης, ομάδα και νέος ποδοσφαιριστής θα χρειαζόταν χρόνο για να ενσωματωθούν στη νέα κατάσταση, χρόνος που δεν υπάρχει.

Άλλωστε η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φουντώνει όλο και περισσότερο και ο ίδιος ο Σαββίδης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπουν εμπόδια στον ΠΑΟΚ που έχει ως μεγάλο στόχο τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά . Έτσι οι Θεσσαλονικείς κρατούν τον Δημήτρη Γιαννούλη ως το καλοκαίρι και θα διαπραγματευτούν υπό καλύτερες συνθήκες το καλοκαίρι.

Βέβαια υπάρχει ακόμη ένα παράθυρο ανοιχτό στην υπόθεση μεταγραφής του Κατερινιώτη μπακ και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα η οποία θα σπάσει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και αυτή είναι όπως γνωστό ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Σε αυτήν την περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του ίδιο του Γιαννούλη και αν αυτός θα θέλει να φύγει ή θα επιλέξει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον ως το καλοκαίρι. Για αυτό λοιπόν το ενδεχόμενο, όπου οι πρωταθλητές δεν θα μπορούν να κρατήσουν τελικά τον παίκτη τους υπάρχει η λύση του Κώστα Σταφυλίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις