Kαλαμάτα: Ανακοινώνει Τριποτσέρη, παίρνει Ι. Στάθη, Βατουσιάδη

Η ενίσχυση της Καλαμάτας -που είναι αναγκασμένη να κάνει υπερπροσπάθεια για αντιστροφή του κλίματος και παραμονή στην Football League- είχε ξεκινήσει πριν λίγο καιρό με την απόκτηση του έμπειρου Καλαματιανού επιθετικού, Κώστα Ηλιόπουλου και των νεαρών Κώστα Πανάγου και Βασίλη Τριανταφυλλάκη.

Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, αλλά έχει υπογράψει ο Θοδωρής Τριποτσέρης, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι οι Γιάννης Στάθης και Αντώνης Βατουσιάδης.

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης είναι 33 ετών στόπερ. Φέτος αγωνίστηκε στον Ιάλυσο, ενώ έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα πολλών μεγάλων ομάδων, όπως η ΑΕ Λάρισας, ο Λεβαδειακός, ο ΟΦΗ, η Καβάλα, η Δόξα Δράμας, η κυπριακή Ανόρθωση, ενώ ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Στάθης είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως μπακ. Υπήρξε παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, του Πλατανιά, του Λεβαδειακού, του ΟΦΗ, του Πανθρακικού, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ηλυσιακού, της Παναχαϊκής, ενώ ξεκίνησε και αυτός από τον Παναθηναϊκό.
Τέλος, ο Αντώνης Βατουσιάδης, είναι 23 ετών αριστερός μπακ και ήταν στους μετεγγραφικούς στόχους της Καλαμάτας από το Καλοκαίρι.

Έχει αγωνιστεί σε Λουτράκι, στην ισπανική Σαλαμάνκα, στην Κόρινθο 2006, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Παναιγιάλειο, στον Ολυμπιακό και στην Κ20 του Πανιωνίου.

Πηγή: tharrosnews

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις