Για δύο παίκτες από το πάνω “ράφι” πάει η Βέροια

Μετρημένες αλλά από το …πάνω ράφι θα είναι οι επιλογές της Βέροιας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βέροια κινείται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και ενός δεξιού μπακ, αλλά οι παίκτες αυτοί θα πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που διαθέτει σήμερα στο ρόστερ της. Να είναι παίκτες που από την επόμενη μέρα να πάρουν  φανέλα και να κάνουν τη διαφορά.
Έτσι η αναζήτηση τέτοιων παικτών γίνεται μέσα από την «δεξαμενή» της Superleague2, αφού είναι δύσκολο να μετακομίσουν ποδοσφαιριστές από την Superleague 1 στην τρίτη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βέβαια όσοι επιλέξουν σήμερα τη Βέροια που διαθέτει διοίκηση με ποδοσφαιρική υγεία θα… κλείσουν θέση για την Superleague2, καθώς η «βασίλισσα» σε λίγους μήνες μπορεί να βρίσκεται στην παραπάνω κατηγορία.

Πάντως οι κινήσεις των υπευθύνων της βεροιώτικης ομάδας είναι πολύ προσεκτικές, καθώς δεν θέλουν να προβούν σε επιλογές οι οποίες και δεν θα προσφέρουν τα επιθυμητά και μπορεί να επηρεάσουν το υπόλοιπο ρόστερ στο οποίο καθημερινά η εμπιστοσύνη αυξάνεται καθώς υπάρχει αισθητή βελτίωση, κάτι που φάνηκε, ιδιαίτερα, στην τελευταία αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Πηγή: 24oresImathia

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις