Ιάλυσος: Δεσμεύεται με συμβόλαιο ο Νατσιόπουλος – Δεν προχώρησε του Μάγγου

Παρελθόν από το ρόστερ του Ιάλυσου αποτελεί ο Μιχάλης Αυγενικού. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες του Ιάλυσου στον πρώτο γύρο της Football League, συναντήθηκε με την διοίκηση των «τοξοβόλων» και έλυσε την συνεργασία του με τους «ερυθροκίτρινους».

Έχει συμβόλαιο ο Νατσιόπουλος

Παρά το γεγονός πως ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος προπονείται τις τελευταίες μέρες με την ομάδα της Καλαμάτας, οι άνθρωποι του Ιάλυσου ξεκαθαρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο και σεπερίπτωση που η «Μαύρη Θύελλα» θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να καταθέσει επίσημη πρόταση  στους «τοξοβόλους», οι οποίοι δεν πρόκειται να κάνουν εύκολα πίσω για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δεν προχώρησε του Μάγγου

«Ναυαγεί» όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του Γιάννη Μάγγου για τον πάγκο του Ιάλυσου. Ο νεαρός προπονητής βρέθηκε σε συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου, όμως επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους δεν θα μπορέσει να αναλάβει τον Ιάλυσο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η αναζήτηση για την εύρεση τεχνικού συνεχίζεται και έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος, η ομάδα θα πορευτεί με το δίδυμο Χοσάδα – Αμπελά.

xxsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις