Πιο δυνατός στο δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενθουσιασμός επικρατεί στους φιλάθλους του Ολυμπιακού από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει, μέχρι τώρα, η διοίκηση της ΠΑΕ, αποκτώντας τους Παύλο Μητρόπουλο, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Λόρι Κέρι (ανακοινώθηκαν επίσημα) και Χούλιαν Ναβαλόν (προπονείται με την ομάδα, αλλά δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η απόκτησή του).
Θα πρέπει να τονίσουμε, πως ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να κάνει κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, έτσι ώστε οι παίκτες αυτοί να είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, με την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές που θα ενθουσιάσουν τους φιλάθλους της ομάδες, με τη διοίκηση να δείχνει καθαρά με τις κινήσεις της πως αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Παύλος Μητρόπουλος ισχυροποιεί το κέντρο της ομάδας, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία, δυνατός, αγωνίζεται με πάθος, με τον Ολυμπιακό να αποκτά ένα σημαντικό «εργαλείο» στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Για τον Λόρι Κέρι τα λόγια είναι περιττά. Πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με αίσθηση του γκολ, εκτελεί πολύ καλά τις στατικές φάσεις, πασάρει και γενικά οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να φέρουν στην ομάδα έναν πολύ σπουδαίο παίκτη για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ είναι ένας τερματοφύλακας με παραστάσεις από τα μεγάλα επαγγελματικά πρωταθλήματα και έρχεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε μια θέση που πραγματικά οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονταν ενίσχυση. Η λογική λέει πως θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Ηλίας Μακρυωνίτης, καθώς ο Γιδόπουλος ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Όσον για τον Χούλιαν Ναβαλόν, αποτελεί προσωπική επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου, με τον οποίο συνεργάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στον Διαγόρα Ρόδου. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ, προπονείται ως γνωστόν εδώ και μέρες με την ομάδα και ουσιαστικά αποτελεί μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος στο πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να έχουμε δείγμα της αξίας του. Ο Παπαδόπουλος, πάντως, τον πιστεύει ως ποδοσφαιριστή γι’ αυτό άλλωστε και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις