Σταματής: «Αυτό είναι το μυστικό της φετινής πορείας των Τρικάλων»

Στο LigaNews μίλησε ο επιθετικός του ΑΟ Τρίκαλα, Ανδρέας Σταματής. Ο ικανότατος επιθετικός αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των Τρικάλων, την Football League, πως εξελίσσεται η χρονιά σε προσωπικό επίπεδο αλλά την μάχη του τίτλου.

Ακόμη, ο σέντερ φορ του ΑΟΤ σχολίασε και την πρώτη ήττα του από τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

Το φετινό μυστικό της πορείας του ΑΟΤ:
«Αρχικά από την διοικητική ηρεμία που υπάρχει στην ομάδα. Το προπονητικό τιμ είναι έμπειρο με τίτλους και ανόδους, ξέρουνε από πρωταθλητισμό. Το ρόστερ επίσης είναι έμπειρο ενώ υπάρχουν και ταλέντα στην ομάδα όπως οι Πέλκας, Παπαγεωργίου και Γρηγορόπουλος. Είναι ένα μείγμα πραγμάτων. Γίνεται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στους αγώνες»

Στην κορυφή της Football League βρίσκεται η ομάδα σας, πως σου φαίνεται η χρονιά σε προσωπικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο:
«Στην αρχή της σεζόν όταν μου γίνει η πρόταση από τα Τρίκαλα και «είδα» από ποιους αποτελείται η ομάδα δηλαδή διοίκηση, προπονητές και ρόστερ όσο και οργάνωση ήμουν 100% σίγουρος ότι θέλω να έρθω. Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή με τον ΑΟΤ. Οσο αναφορά σε προσωπικό επίπεδο άρχισε να έρθει το γκολ άλλα έχει μπει το τρένο στις ράγες και προχωράει»

Τι έχεις ξεχωρίσει από το πρωτάθλημα της Football League:
«Είναι ένα πολύ δυνατό Πρωτάθλημα. Συμμετέχουν ιστορικές ομάδες. Ρόστερ με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είναι μια δύσκολη κατηγορία. Οι ομάδες που έχω ξεχωρίσει είναι η Βέροια και ο Ιωνικός»

Πως βλέπεις την μάχη του τίτλου:
«Είναι ένας μαραθώνιος όπου μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παίζεται το ποιος θα ανέβει κατηγορία. Κάθε ματς είναι τελικός. Με μία ή δύο νίκες είσαι κοντά στην άνοδο. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα και κάθε αγωνιστική να βάζουμε το λιθαράκι για την άνοδο»

Έχεις αγωνιστεί σε Super League με ΑΕΚ, Άρη που σου φαίνεται το επίπεδο της FL:
«Όλες οι έδρες δύσκολες. Δεν υπάρχει φαβορί σε κανέναν αγώνα. Υπάρχουν καλές ομάδες. Εμείς ως ΑΟΤ έχουμε δείξει ποιοι είμαστε και τη ζητάμε στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανάλογη πορεία μας»

Για την πρώτη φετινή ήττα της σεζόν από τη Νίκη Βόλου:
«Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η πρώτη ήττα. Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος. Θα δείξουμε και στο νέο έτος ποιος είναι ο ΑΟΤ με το αγωνιστικό πλάνο μας που υπήρχε και στον πρώτο γύρο»

Τέλος έκλεισε με χριστουγεννιάτικες ευχές:
«Να ευχηθώ υγεία, καλή χρονιά με αγάπη στους ανθρώπους. Ο καινούριος χρόνος να μας βρει πιο ώριμους και κατασταλαγμένους».

Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις