Ρονάλντο: Βγάζει πιο πολλά στο Instagram απ’ το ετήσιο συμβόλαιό του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγάζει περισσότερα χρήματα από το Instagram σε σχέση με το ετήσιο συμβόλαιό του στη Γιουβέντους. Οι αριθμοί πραγματικά ζαλίζουν. Ποιοι αθλητές τον ακολουθούν στα έσοδα.

Eίναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και μαζί με τον Λιονέλ Μέσι είναι οι δυο κορυφαίοι της σύγχρονης εποχής. Το αποδεικνύουν τα τρόπαιά τους, τα βραβεία τους και φυσικά η παρουσία τους στο χορτάρι. Ο CR7 είναι ήδη μύθος, έχοντας γράψει τ’ όνομά του στο βιβλίο με τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά επιτεύγματα.

Εκεί που δεν έχει αντίπαλο, είναι το Instagram. Εκεί… παίζει μπάλα μόνος του, αφού είναι ο “Βασιλιάς”, αποτελώντας fashion icon και έχοντας εκατομμύρια θαυμαστές που τον ακολουθούν πιστά. Κάθε του ποστάρισμά προκαλεί ντελίριο και παράλληλα “φουσκώνει” και τον τραπεζικό του λογαριασμό. Όποιος νομίζει ότι ο λογαριασμός τους είναι απλά για να περνάει καλά, πλανάται πλάνην οικτράν.

Τα ετήσιά έσοδά του από το Instagram είναι περισσότερα από τα χρήματα που βγάζει από τη Γιουβέντους ετησίως. Οι αριθμοί ζαλίζουν, φαντάζει αδιανόητο ένας ποδοσφαιριστής να αποκομίζει τεράστια κέρδη, κάνοντας απλά ένα ποστάρισμα, το οποίο βέβαια πηγαίνει σε εκατομμύρια μάτια. Έχει δημιουργήσει τέτοιο fan club, που τα χρήματα έρχονται μόνα τους ως φυσικό επακόλουθο.

Για το 2019 ο Ρονάλντο ανακηρύχθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος διάσημος, καθώς τα έσοδά του φτάνουν τα 47.800.000 ευρώ. Ναι, καλά διαβάσατε, δεν είναι πλασματικό το νούμερο. Την ίδια στιγμή το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους ανέρχεται σε 34.600.000 ευρώ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αμοίβεται με 13.200.000 ευρώ λιγότερα από τη Μεγάλη Κυρία σε σχέση με το Instagram.

Δεύτερος με σχεδόν τα μισά έσοδα από το διάσημο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ο Λιονέλ Μέσι, ενώ τέταρτος στη συνολική λίστα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει σταματήσει εδώ και χρόνια, αλλά δεν έχψει περάσει η “μπογιά” του. Τρίτη είναι η Κένταλ Τζένερ, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν οι Σελένα Γκόμεζ, Νεϊμάρ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Κάιλι Τζένερ, Ροναλντίνιο και Κλόε Καρντάσιαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Cristiano Ronaldo heads up Instagram’s most valuable list for 2019, earning more than his salary at Juve 💸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις