Εσωτερικό τουρνουά με χαμόγελα και δώρα για τους “μικρούς” του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

 

Εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου. Στην ανακοίνωσή του στο προφίλ του στο F.Β αναφέρει χαρακτηριστικά: “Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πολλά χαμόγελα και πολύ παιχνίδι ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Στο ΕΑΚ του Βόλου τα παιδιά μας, αγόρια και κορίτσια έπαιξαν και το χάρηκαν με τη ψυχή τους. Πήραν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια, σε εσωτερικό τουρνουά, ενώ έλαβαν δώρα και από τον …πανέμορφο Άγιο Βασίλη (την μέχρι πέρυσι παίκτρια της ομάδας και νυν της Κέρκυρας Βάλιας Χούτα).
Το παρών στην όμορφη μπασκετική μας μέρα έδωσε ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Γιώργος Κίτσιος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Νίκος Τσεκούρας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Δημήτρης Μουρτζίνος, ο υπεύθυνος του γυναικείου μπάσκετ κ. Κυριάκος Κυριακόπουλος (μάλιστα μίλησαν και στα παιδιά), ο κ. Ζάκος Σαχίνης, οι προπονητές μπάσκετ Ελένη Παπαθανασίου, Κατερίνα Γιαννούλη, Χρήστος Γκούμας, Ιωάννα Ράμμου, Κώστας Δέρβος, οι παλιές αθλήτριες του συλλόγου Κατερίνα Σιμιτζή και Ιωάννα Αρτεμισίου, όπως και οι γονείς των αθλητών.
Το τουρνουά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μαζεύτηκαν τρόφιμα που θα δοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη
Στη μεγάλη κατηγορία, στα τρίποντα νικητές ήταν οι Βούλγαρη Αναστασία και Ντάτσιος Αχιλλέας και στις βολές οι Θαλασσινή Γκρίνια και Απόστολος Δαδάνης οι οποίοι πήραν δώρα μπλούζες με τα λογότυπα της ομάδας, ενώ σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν πλούσια δώρα, γλυκά και χυμοί.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις