Ομαδικό κώλυμα στην ΚΕΔ μέχρι τις 17/1 ‘έστειλαν οι διαιτητές

Απομακρύνεται η πιθανότητα να διεξαχθούν κανονικά οι δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League 1 για το 2020 καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το σώμα των διαιτητών και βοηθών της πρώτης κατηγορίας απέστειλε ομαδικό κώλυμα στην ΚΕΔ μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Σε αυτό το διάστημα είναι προγραμματισμένες η 17η και 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος καθώς και οι δύο αγώνες για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται ως συνέχεια της προαναγγελίας των διαιτητών για αποχή και ουσιαστικά υπογραμμίζει πως είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω μετά τα διαδοχικά κρούσματα στοχοποίησης εναντίον τους με μηνύσεις.

Σημειώνεται πως το κώλυμα των διαιτητών δηλώθηκε μία ημέρα πριν το κρίσιμο ΔΣ της Super League 1, όπου οι ομάδες θα συζητήσουν το θέμα της αποχής και ουσιαστικά «δένει» τα χέρια της ΚΕΔ αφού δεν μπορεί να κάνει ορισμούς.

Υπενθυμίζεται πως στην 17η αγωνιστική, η οποία πλέον κινδυνεύει σοβαρά με αναβολή, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αγώνων το κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός αλλά και το ντέρμπι Αρης – ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις