“Ούτε που θέλω να σκέφτομαι πως η Μαύρη Θύελλα θα υποβιβαστεί…”

Στο sportstonoto.gr μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Ο “Μεγαλέξανδρος”  της Μαύρης Θύελλας δήλωσε αισιόδοξος για τον μέλλον της Καλαμάτας και βέβαια ούτε που θέλει να το σκέφτεται περί υποβιβασμού της και επιστροφής της  στη Γ’ (Δ’) Εθνική κατηγορία:

“Φέτος όντως ξεκινήσαμε με όνειρα και φιλοδοξίες για άνοδο και για πρωτάθλημα. Στην πορεία όμως τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα περιμέναμε, προσγειωθήκαμε απότομα σε μία άλλη πραγματικότητα, πολύ σκληρή είναι αλήθεια για εμάς, όμως δεν το βάζουμε κάτω. Θα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις από τον πρόεδρο και την διοίκηση και φυσικά ούτε που θέλω να το σκέφτομαι πως η Μαύρη Θύελλα θα υποβιβαστεί…”.

Ο 24χρονος επιθετικός μας μιλά και για τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας και δίνει και τις ευχές του για το νέο έτος: “Θέλω να πω στον πικραμένο πολύ κόσμο μας, να είναι συνέχεια στο πλευρό μας, να μην εγκαταλείψει την στήριξή του στην ομάδα μας, γιατί τώρα είναι που τον έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ άλλοτε. Επίσης εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλες και σε όλους και πάνω απ’ όλα στους φίλους και τους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας…”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις