Η Σούπερ Λίγκα θέλει να γίνουν τα παιχνίδια και ζητάει συνάντηση με την ΚΕΔ

Τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ που έχει οριστεί για το διήμερο 4-5/1 θα ζητήσει η Σούπερ Λιγκ από την ΚΕΔ, σε συνάντηση που θα επιδιώξει με τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας.

“Όταν λέμε ότι θα κάνουμε κάθε τι δυνατό για να γίνει η αγωνιστική δεν είναι ωραίο πράγμα ούτε να απειλούμε τους διαιτητές ούτε να λέμε ότι θα κάνουμε το α ή το β. Σας λέω κατηγορηματικά ότι θα κάνουμε κάθε ενέργεια έτσι ώστε να έχουμε αγωνιστική” συμπλήρωσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθούν ακόμη και ξένοι διαιτητές για να σφυρίξουν στα παιχνίδια.

“Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου είναι γνωστά, δεν χρειάζεται κανείς να έχει τελειώσει πανεπιστήμιο ή να είναι ειδικός. Θα ζητήσουμε συνάντηση κατεπειγόντως από την ΚΕΔ και στην διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής θα είναι αν θα παρίσταται αντιπροσωπεία των εν ενεργεία διαιτητών ώστε να μπουν κάποια θέματα. Η επιστολή των διαιτητών προσανατολίζεται προς μία κατεύθυνση αλλά συγκεκριμένα πράγματα δεν λέει, ότι αυτό θα μπορέσει να γίνει ή ότι το άλλο δεν θα γίνει. Θα κατατεθούν οι απόψεις της διαιτησίας., Εμείς να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν μπορούν να γίνουν όλα σε μία ημέρα. Δεν μπορεί να σταματήσει το πρωτάθλημα, οι ημερομηνίες είναι στενές” σημείωσε.