Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Λίγκας – ΚΕΔ, παρουσία αντιπροσωπείας των διαιτητών

Σήμερα Τρίτη (31/12) θα πραγματοποιηθεί η κομβική συνάντηση μεταξύ της Super League 1 και της ΚΕΔ με θέμα την αποχή των διαιτητών.

Η Super League 1 στο ΔΣ της Δευτέρας (30/12) αποφάσισε να ζητήσει κατ’ επειγόντως συνάντηση με την ΚΕΔ και αυτή κλείστηκε για σήμερα Τρίτη (31/12) στα γραφεία της ΕΠΟ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το «παρών» στη συνάντηση θα δώσει και αντιπροσωπεία των διαιτητών, οι οποίοι έχουν δηλώσει ομαδικό κώλυμα ως τις 17 Ιανουαρίου.

Την SL1 θα εκπροσωπήσει επιτροπή αποτελούμενη από τον Μηνά Λυσάνδρου, τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Ηλία Πουρσανίδη.

Από τη συνάντηση της Τρίτης θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν οι διαιτητές θα πάρουν πίσω την αποχή και θα διεξαχθεί κανονικά η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος που έχει οριστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5/12).

Υπενθυμίζεται ότι οι διαιτητές έχουν ζητήσει εξ αρχής να αποσυρθούν οι μηνύσεις εναντίον τους και να λάβουν εγγυήσεις για την ασφάλεια τους μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα στοχοποίησης και βίας εναντίον τους.

Από την πλευρά της η SL1 στην ανακοίνωσή της ζήτησε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, βάζοντας μάλιστα μπροστά την ΕΠΟ από την οποία περιμένει να γίνουν «όλες οι απαραίτητες ενέργειες αρμοδιότητάς της, ούτως ώστε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή όλων των αγώνων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις