«Τον καλύτερό μας εαυτό για τους τρεις βαθμούς»

Ο Χρήστος Κανελλόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Νίκης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με το αγωνιστικό τμήμα της βολιώτικης ομάδας. Ο επιθετικός των κυανολεύκων τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό ώστε να κατακτήσει το τρίποντο με τον Πιερικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Κανελλόπουλου:

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να επιβάλλουμε το ρυθμό μας στο παιχνίδι και να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω πως το γήπεδο δεν θα είναι σε κακή κατάσταση ώστε να αποφύγουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την 1η αγωνιστική».

Για την ετοιμότητα της ομάδας:

«Η ομάδα είναι έτοιμη, δουλεύουμε πολύ καλά και πιστεύω πως είναι έτοιμη για να επιβληθεί του αντιπάλου και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς επέδρασε στην ψυχολογία του, το γκολ που πέτυχε:

«Το ότι σκόραρα στο προηγούμενο παιχνίδι, με βοηθάει στον ψυχολογικό τομέα, όπως βοηθάει όλους τους επιθετικούς να σκοράρουν. Απελευθερώνεσαι και κάποιες ενέργειές σου βγαίνουν πιο εύκολα. Ήμουν και λίγο τυχερός τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που πέτυχα το γκολ και ελπίζω πως θα συνεχίσω να είμαι και στη συνέχεια».

Η θέση που προτιμά να αγωνίζεται:

«Η θέση που προτιμώ να αγωνίζομαι είναι στην κορυφή της επίθεσης, αλλά είναι θέμα προπονητή και τακτικής για το που θα αγωνιστώ».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια μετά τη νίκη με τον Αιγινιακό:

«Μετά από μία νίκη που ήρθε μετά από καλή εμφάνιση απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο, όπως είναι ο Αιγινιακός, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις