Έρχεται μεταγραφικό ντεμαράζ στον Θεσπρωτό

Όπως είναι λογικό κάθε τέτοια εποχή αρχίζει ο μεταγραφικός πυρετός για τις ομάδες σε μια προσπάθεια να διορθωθούν οι αγωνιστικές ατέλειες αλλά και να επουλωθούν τα κενά. Στο Θεσπρωτό ο προπονητής του συλλόγου, Χουάν Ραμόν Ρότσα σε συνεργασία με τους διοικούντες ήδη αναλύουν προτάσεις ενώ εστιάζουν και σε παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους θεωρείται βέβαιο ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τουλάχιστον πέντε παίκτες θα ενταχθούν στο δυναμικό των κιτρινόμαυρων. Ήδη ένας θεωρείται «κλεισμένος» ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς και αναμένεται αύριο στην Ηγουμενίτσα για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ προπονητής και διοίκηση προσπαθούν να φέρουν δυο ακόμη ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές που να γνωρίζουν την κατηγορία ώστε να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα.

Παράλληλα τρεις παίκτες ένας σε κάθε θέση (στόπερ, χαφ και σέντερ-φορ) που δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν.

Πηγή: theball

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις