Βέροια: Από… εβδομάδα ο Γεωργιάδης, δεν ενδιαφέρεται για Πουρτουλίδη

Ξεκίνημα του β’ γύρου στην Football League, με τη Βέροια να δίνει το Σάββατο (4/1) ένα κρίσιμο ματς στη Ρόδο κόντρα στον φορμαρισμένο Διαγόρα.

Η “Βασίλισσα” θα παρουσιαστεί χωρίς νέα πρόσωπα σε αυτό το παιχνίδι, μιας και δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα κάποια μεταγραφική κίνηση, ώστε να ενισχυθεί σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα και τις οποίες έχει εντοπίσει ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης. Πρόκειται για αυτές του δεξιού οπισθοφύλακα και του μεσοεπιθετικού, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος ο νεαρός τεχνικός.

Οι φίλοι της “Βασίλισσας” περίμεναν ότι στο ξεκίνημα του 2020, θα έβλεπαν σε αυτήν κάποια μεταγραφικά αποκτήματα, από το πρώτο της κιόλας παιχνίδι, μιας και είναι φανερό ότι το ρόστερ χρίζει ενίσχυσης, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει με ακόμη περισσότερες αξιώσεις την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ 2.

Όμως το σίγουρο είναι, πως η «Βασίλισσα» θα ενισχυθεί στις δύο θέσεις που προαναφέραμε, μία ενίσχυση που θα την έχει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β. στην έδρα της, ενώ από Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει και την πρώτη μεταγραφή της.

Πρόκειται για τον πολύπειρο δεξιό οπισθοφύλακα Νίκο Γεωργιάδη, το όνομα του οποίου διέρρευσε στον τύπο την περασμένη εβδομάδα, μαζί με αυτό του Νίκου Πουρτουλίδη, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Όπως τόνισε στέλεχος της Βεροιώτικης ΠΑΕ, το ενδιαφέρον υπήρχε μόνο για τον 36χρονο πρώην παίκτη της «Βασίλισσας», που φόρεσε την κυανέρυθρη φανέλα επί τέσσερις περιόδους, ο οποίος αν και βρίσκεται στην “δύση” της καριέρας του, μπορεί με την εμπειρία του να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και μένουν κάποιες τελευταίες τυπικές διαδικασίες.

Όσον αφορά την θέση του μεσοεπιθετικού, η απόκτηση παίκτη σε αυτή αναμένεται να πάει πιο πίσω, καθώς δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος ελεύθερος και με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής της Βέροιας. Γι’ αυτό η αναζήτηση γίνεται και στην αγορά του εξωτερικού.

Πηγή: kerkidasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις