Τρίκαλα: Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο πρώτος σκόρερ της Γ’ Εθνικής

Μπορεί να είναι στην κορυφή της Football League τα Τρίκαλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κινηθούν και μεταγραφικά. Σε συγκεκριμένες θέσεις «πονούν».
Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι το γκολ. Αυτό προσπαθεί να λύσει ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του. Έτσι ο ΑΟΤ αναζητεί τόσο επιθετικό, εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, όσο και εξτρέμ.
Για την πρώτη θέση μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι ο Χάρης Ποζατζίδης. Στις ακαδημίες του Πλατανιά ήταν τα προηγούμενα χρόνια και πέρυσι ανέβηκε και στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο, φέτος ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα έπαιρνε τον χρόνο που θα ήθελε και γι’ αυτό προτιμήθηκε να πάει στην Ερμιονίδα.
Εκεί το πρώτο του εξάμηνο ήταν εντυπωσιακός. Είναι ο πρώτος σκόρερ του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με το κοντέρ να έχει γράψει ήδη διψήφιο αριθμό τερμάτων.
Από εκεί και πέρα, στα Τρίκαλα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που «τελειώνει» είναι ο Μπόγιαν Άλεξιτς. Εξέλιξη αναμενόμενη για όποιον είχε διαβάσει τα παρασκήνια του Sportime τις προηγούμενες μέρες. Ο Σέρβος αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά και ουδέποτε αντεπεξήλθε στις προσδοκίες που υπήρχαν. Ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι τραυματισμοί του.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις