Αιγάλεω: Στο στόχαστρο ο Μαζουλουξής

Να ενισχυθεί σημαντικά ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να παραμείνει στη Football League θέλει το Αιγάλεω.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι πολλά. Ο Γιάννης Στάθης είναι ένα εξ αυτών, όπως αποκάλυψε το Sportime, και αποτελεί ενδεχομένως την πιο δύσκολη περίπτωση. Υπάρχουν και πιο εφικτές φυσικά.

Στο Αιγάλεω κοιτούν και παίκτες από τις πάνω κατηγορίες. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Κυριάκος Μαζουλουξής, ο οποίος εδώ και ένα εξάμηνο είναι χωρίς ομάδα. Το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Εργοτέλη και έκτοτε ψάχνεται.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα δοκιμάστηκε στον Πανιώνιο. Έχοντας συνεργαστεί και την προηγούμενη χρονιά με τον Νίκκι Παπαβασιλείου θα περίμενε κανείς πως ο παίκτης τελικά θα υπογράψει. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη και η αναζήτηση ομάδας για εκείνον συνεχίζεται.

Με το που έγινε γνωστό ότι δεν προχωράει η μεταγραφή του, το Αιγάλεω εκδήλωσε το ενδιαφέρον του. Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι στο «Σίτι» δεν μπορούν να κάνουν οικονομικές υπερβάσεις για κανέναν. Το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο και ο οποιοσδήποτε πάει, το γνωρίζει εξ αρχής. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά της κατηγορίας, το Αιγάλεω στις πληρωμές του είναι συνεπές.