Την έκδοση των δελτίων από την ΕΠΟ περιμένει ο Ολυμπιακός Β.

Την έκδοση των δελτίων του Λόρι Κέρι, Παύλου Μητρόπουλου, Χούλιαν Ναβαλόν και Γκενάντι Ξενοδόχοφ περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου οι εν λόγω ποδοσφαιριστές να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι (4/1) με τον Ασπρόπυργο στο γήπεδο της Νεάπολης, για την 14η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε να καταθέσει στην ΕΠΟ όλα τα απαραίτητα έγγραφα και περιμένει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σήμερα Παρασκευή την έκδοση των δελτίων.
Θυμίζουμε πως στο αυριανό παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μανώλης Φαζός (είχε αποβληθεί στο ματς με την Καβάλα με δύο κίτρινες κάρτες), ενώ θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια εκτός έδρας (θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών). Επίσης, τιμωρημένος είναι και ο Παύλος Λάσκαρης (εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής), με τον έμπειρο αμυντικό μέσο να έχει συμπληρώσει και επτά κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Θεσπρωτό εκτός έδρας (17η αγωνιστική) και Ιεράπετρα, επίσης εκτός έδρας για την 18η αγωνιστική. Ο Λάσκαρης, ως γνωστόν, έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Η σημερινή (3/1) προπόνηση των “ερυθρολεύκων” είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, στην οποία ο Σούλης Παπαδόπουλος θα πάρει και τις οριστικές του αποφάσεις, όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει, αν και θα περιμένει και την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων από την ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις