Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Β. ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, καθώς για ενάμιση χρόνο είχε φορέσει στο παρελθόν με επιτυχία την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014 και αγωνίστηκε στην ομάδα μέχρι την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα τον Ιανουάριο του 2016. Την πρώτη χρονιά με τον Ολυμπιακό κατέγραψε 29 συμμετοχές, σημειώνοντας 15 γκολ, ενώ τη επόμενη αγωνιστική περίοδο για τους λίγους μήνες που συμμετείχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα ο 31χρονος επιθετικός είχε παίξει σε 5 ματς σημειώνοντας ένα γκολ.
Στη συνέχεια έπαιξε για έξι μήνες στον Αγροτικό Αστέρα, το 2016 πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ (22 συμμετοχές, εννέα γκολ), ενώ το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή για τον Άρη Θεσσαλονίκης και ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα να πάρει ο Άρης το εισιτήριο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ, καταγράφοντας 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, πετυχαίνοντας και 16 γκολ.
Την επόμενη χρονιά έπαιξε μόλις σε πέντε παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ (περίοδο 2018-19), ενώ σημείωσε και ένα γκολ στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Φέτος δεν κατάφερε να βρει θέση στον Άρη και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εξελίξεις αναμένονται ίσως και εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις